Κότσι Χοιρινό στη γάστρα
2023-01-21
ΥΛΙΚΑ:
• Αλάτι
• Πιπέρι
• Ρίγανη
• Μουστάρδα
• Μέλι
• Κότσι χοιρινό
• Βαλσάμικο κρέμα
• Ξύδι
• Πάπρικα γλυκιά
• Ηλιέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ρίχνουμε το κότσι σε μία λεκάνη μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Τα βάζουμε στο ψυγείο για 8-10 ώρες για να τραβήξει το κότσι την μαρινάδα του.
- Έπειτα τα τοποθετούμε στην γάστρα.
- Ρίχνουμε λίγο νερό.
- Ψήνουμε στους 200°C για 3 περίπου ώρες.
- Ανά ώρα ελέγχουμε το κότσι, το γυρίζουμε και συμπληρώνουμε νερό.
Το κότσι μας ειναι έτοιμο...
*Ως επί το πλείστον επιλέγουμε κότσι από τα πίσω πόδια.
**θα χαρούμε πολύ να μας πείτε τις εντυπώσεις σας για τις συνταγές μας αφού τις δοκιμάσετε στα social media -- instagram: @stou_sfakia -- facebook: Στου Σφακιά
***ανεβάστε μια φωτογραφία στα social media με την συνταγή που δοκιμάσατε και κάντε μας mention
...στου Σφακιά