Κότσι Χοιρινό στη γάστρα

2023-01-21

ΥΛΙΚΑ:
• Αλάτι
• Πιπέρι
• Ρίγανη
• Μουστάρδα
• Μέλι
• Κότσι χοιρινό
• Βαλσάμικο κρέμα
• Ξύδι
• Πάπρικα γλυκιά
• Ηλιέλαιο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Ρίχνουμε το κότσι σε μία λεκάνη μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  2. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 8-10 ώρες για να τραβήξει το κότσι την μαρινάδα του.
  3. Έπειτα τα τοποθετούμε στην γάστρα.
  4. Ρίχνουμε λίγο νερό.
  5. Ψήνουμε στους 200°C για 3 περίπου ώρες.
  6. Ανά ώρα ελέγχουμε το κότσι, το γυρίζουμε και συμπληρώνουμε νερό.

Το κότσι μας ειναι έτοιμο...

*Ως επί το πλείστον επιλέγουμε κότσι από τα πίσω πόδια.
 **θα χαρούμε πολύ να μας πείτε τις εντυπώσεις σας για τις συνταγές μας αφού τις δοκιμάσετε στα social media -- instagram: @stou_sfakia -- facebook: Στου Σφακιά

***ανεβάστε μια φωτογραφία στα social media με την συνταγή που δοκιμάσατε και κάντε μας mention


...στου Σφακιά